28 sept 2012

NOUS DELEGATS de CURS

A segon, aquesta setmana, vam rebre una carta d'en Santi, el dire, convocant els nous delegats de curs a la primera reunió de delegades i delegats.

AUGHHHHH! així és que havíem de convocar eleccions urgentment!
Després de recordar la tasca tan important i ben feta dels anteriors delegats, la Sara i en Jan, es va obrir la llista de possibles candidatures, i aquí els teniu, 10 aspirants a ser escollits pels companys:

De escollim DELEGATS
escollim DELEGATS

Cada un d'ells va haver d'exposar els motius pels quals es presentava, i intentar convèncer els companys, amb adequats arguments, de que serien uns bons representants de classe.

A continuació venia el moment de reflexió individual, abans d'escriure els dos noms (un de noia i un de noi) que cadascú preferia per realitzar aquesta important tasca.
Vam adonar-nos que si cada nen (aquell dia érem 24 perquè faltava l'Apoli) escrivia 2 noms, tindríem 48 vots... Voleu comprovar-ho?
 
I... després de la votació i del recompte de vots... us podem anunciar que els nous càrrecs ja han començat la seva feina. Sabeu qui són els escollits? Dimarts s'estrenaran i els desitgem molta sort!

No hay comentarios:

Publicar un comentario