17 dic 2012

CONCURS DE POSTALS de NADAL de l'Ajuntament del Masnou

Com cada any per aquestes dates,  totes les classes de 1r, 2n i 3r de les escoles del Masnou hem estat convidades a participar en EL CONCURS DE POSTALS DE NADAL que l'Ajuntament organitza.

L'any passat vam tenir la gran sort de guanyar el primer premi amb la postal de la RITA SALES (quan feia 1r) i aquest any tots els companys de classe volien presentar-s'hi.
I no ens estranya, perquè el regal bé s'ho val: anar a rebre els REIS MAGS amb la plana major de l'alcaldia, i a més a més sortir a la portada dEL MASNOU VIU, uauuuuuu!

Sabíem, perquè l'Oleguer de la classe de les Bèsties va calcular "per sobre" la quantitat de postals que es podien presentar, que era molt difícil tornar a quedar entre els finalistes, però tot i així ens va encantar passar unes setmanes dissenyant, dibuixant, pintant i muntant les nostres postals. Heu vist que guapes ens han quedat?

Els companys MONSTRES de 1r també es presentarien i si passeu pel passadís de l'escola veureu les 8 POSTALS SELECCIONADES de cada classe.

La gran notícia va ser que... la sort ens ha tornat a venir a cercar i... TATXIN-TATXANNNNNNN!!!
el JURAT ens va venir a felicitar per lo xules que eren totes les postals, ens van animar a seguir presentat-nos-hi l'any vinent i ens va donar dues sorpreses enoooormes:
  • que la MARINA MALAGRIDA de 1r guanyava el 3r PREMI
  • i que el bestial APOLINAR AYONG de 2n guanyava el 1r PREMI
Així és que ja us podeu imaginar com n'estem de conents! MOLTÍSSIMES FELICITATS A TOTS DOS I A TOTS ELS PARTICIPANTS! aviadet tindrem  la postal a casa quanrebem la revista de Masnou i per si us pica la curiositat, el proper DIVENDRES 21, a l'espai DELS VIENESOS s'inaugura l'EXPOSICIÓ DEL CONCURS DE POSTALS DEL MASNOU.

I la nit del 5 de gener, tots a acompanyar la Marina i l'Apolinar en la màgica rebuda dels REIS d'ORIENT!
FELICITATS, MONSTRES i BÈSTIES!!!

De postal de 1r
CONCURS DE POSTALS DE NADAL

1 comentario:

  1. Ës una postal xulíssima.

    MOLTES FELICITATS APOLI!

    Ens veiem el dia 5 al Port per rebre als Reis. Quins nervisssss, ja falta poc!

    ResponderEliminar