8 nov 2013

LA BEATRICE


Coneixeu la BEATRICE? Us n'han parlat els vostres nanos?
Doncs totes les escoles del Masnou, gràcies a una interessantíssima proposta de l'espai de creació BLANC DE GUIX, sí que sabem qui és. La proposta que ens han fet tracta d’una acció artística per evidenciar la situació d’abús de poder de poder polític i econòmic que estem patint, sobretot en l’ensenyament públic i concertat.

La imatge de la BEATRICE (pintada per una DONA artista del segle XVII, l’ ELISABETTA SIRANI) amb una mirada ben especial, captada en l’instant en que la criden per ser executada) representa un símbol de resistència contra l’aristocràcia, contra l’abús de poder, i es converteix en una imatge molt actual.

Els cicles INICIAL, MITJÀ I SUPERIOR de la Marinada hi hem participat i ha estat un treball fantàstic, tant per reflexionar sobre els objectius de l’art, el seu compromís social, com per treballar una tècnica determinada, una observació de la llum i l’ombra, de la postura corporal, la mirada...

CAL FELICITAR TOTS ELS NANOS PERQUÈ HAN TREBALLAT SÚPERBÉ!

BLANC DE GUIX, ha proposat aquesta bonica acció a totes les escoles del poble i ben aviat en faran una EXPOSICIÓ COL·LECTIVA que anirem a visitar amb molt de gust. De moment el cicle Inicial hem penjat aquests súper retrats a l'escala de l'escola. Ja els heu vingut a saludar?

 

BEATRICCE

No hay comentarios:

Publicar un comentario