16 dic 2013

PREPARATIUS D'HIVERN

Ja han arribat els darrers dies del trimestre... L'hivern s'apropa, el Nadal ja treu el nas, com l'Home dels Nassos, el tió ja és de camí  i nosaltres ens il·lusionem amb la festa més bonica de l'any a la nostra escola: LA FIRA DE SANTA LLÚCIA!
Com cada any recaptarem calerons per a la MARATÓ DE TV3 i muntarem les paradetes de cada cicle amb els objectes que hem estat "cuinant" des de fa dies.

El Cicle inicial vam avançar un xic el calendari per poder fer els objectes amb la Maria, que ja sabíem que hauria de marxar a mitjans de desembre per cuidar la panxeta tan mona que té i ella no s'ho volia perdre per res del món i menys amb les idees que li bullien al caparró! Així és que des de fa un mes  hem estat elaborant això que ara veureu a les fotografies.
No cal dir que ens ho hem passat súper bé, que hem après a treballar el fang i que gràcies a vosaltres, a les famílies, hem pogut acabar-los, redecorar el nostre passadís amb un toc hivernal, muntar la paradeta i passar unes estones entranyables amb vosaltres.
Moltes, moltíssimes gràcies a tots per estimar l'escola i per fer-la entre tots! Un petonarro!!!
santa llúcia

No hay comentarios:

Publicar un comentario