19 sept 2014

TOT TORNA a COMENÇAR... un curs més!!!


Hola famílies de segon (sense nom, de moment)! 

Ja tornem a ser aquí, a l'escola i al BLOG del CICLE, per explicar-vos i ensenyar-vos alguns dels moments xulíssims que vivim els 25+1 a la Marinada. 
Això de mirar el blog és com poder tafanejar la nostra vida d'escola per un foradet (digital, esclar)... Oi que és "guaichi"? Però l'ideal també seria que ens preguntéssiu coses, que opinéssiu, que ens expliquéssiu el que penseu i així nosaltres us podríem contestar. Sinó és una "miiiica" avorrit! Vaaa, animeu-vos a participar!

Superar aquesta primera setmana de xafogor indescriptible, de calor d'estiu total, veure'ns després del pati amb la cara regalimant de suor i tonalitats marronoses ha estat una emocionant experiència que ens ha unit més que mai, hihi. 

En aquesta mostra de fotografies encara hem sortit prou bé, hehe... i haureu de perdonar-nos perquè no estan gaire endreçades però vaja, mirant-les us podeu fer una idea de com vam viure el nostre primer dia retrobant amics, la Maria de 1r, la Montse Busquets, coneixent la Dina, la nostra companya nova, descobrint els mestres que tindríem, animant als germans de P3...
Resumint, uns dies emocionants, calurosos, enganxosos i "inoblidables" ;))))))
Ara ens toca descansar el capde per tornar dilluns amb molta energia!

No hay comentarios:

Publicar un comentario