28 oct 2011

El Cicle Inicial hem fet UN TALLER DE RECICLATGE!

Mireu atentament la primera fotografia... i descobrireu de què va anar això del TALLER DE RECICLATGE i entendreu per què us vam demanar un TETRABRIK (gran i net, jiji) i vam sortir amb un increïble MONEDER carregat de calerons, targetes, DNI ... llegiu, llegiu...

La crònica dels Llunàtics: OLEGUER, POL, IZAN i IRENE us ho aclarirà tot.



Com que els de 1r estàvem tan emocionats amb els nostres MONEDERS i originals €  (EUROS), i feia pocs dies que havíem visitat el MERCAT del nostre poble (on vam descobrir com arriben i es guarden tots els aliments que hi podem trobar...), vam decidir muntar unes quantes PARADETES, BOTIGUES i fins i tot UN RESTAURANT, per tal de fer intercanvi comercial.
Aquesta setmana ens ho hem passat tan i tan bé venent, despatxant, comprant, embolicant, sumant, donant canvi, passant la targeta... que hem decidit que més endavant ho tornarem a repetir amb un BANC inclòs!
I heu vist els MONEDERS què xulos són???

Moltes gràcies a l'Ajuntament per fer-nos reflexionar sobre els residus i la seva reutilització.
A partir d'aquí hem estat estudiant com RECICLEM  a la nostra escola, quines són les funcions de l'ENCARREGAT VERD, quins CONTENIDORS tenim i per què, i sobretot ens hem adonat que hem d'intentar gastar menys paper o reutilitzar-lo.
Fins i tot hem estat fent de PERIODISTES i ja hem fet una primera ENTREVISTA a en SANTI, el director de l'escola.
Ja us anirem explicant...

taller de reciclatge

mercat a classe

No hay comentarios:

Publicar un comentario