28 oct 2011

VISCA LA CASTANYERA! i visca PRIMER i SEGON! Visca "ELS LLUNÀTICS I ESTRELLATS" i "ELS ANIMALS SALVATGES"!!!

Ufff, quin dia!
No sabeu pas la feinada que hem tingut els del cicle d'inicial!
Només arribar aquest matí, ens han portat una carta de l'autèntica CASTANYERA, demanant-nos la seva ajuda. Ja us ho han explicat?

Resulta que l'ànima irlandesa d'en JACK "GARREPA", aquell xulillo que va passejant-se per terres anglosaxones, amb la CARBASSA il·luminada... ha fet una altra de les seves malifetes,  i com que li vol treure protagonisme a la nostra familiar festa... doncs li ha amagat tots els estris que necessitàvem per poder torrar aquesta tarda, a l'escola, LES CASTANYES.
Hem decidit ajudar-la i en grups barrejats hem hagut d'anar superant 8 PROVES molt emocionants, per tal d'aconseguir recuperar les castanyes, el carbó, el davantal, les paperines, la paella...
Hi havia tota mena de proves i per a que us en feu una idea de "l'ambientasso" que hem viscut, us passem unes quantes fotografies d'aquest dia plujós, però molt especial i que trigarem a oblidar.
VISCA LA CAS-TA-NYE-RA!!!

Que passeu una boníssima Castanyada  i una especial nit de Tots Sants o de "Halloween", vosaltres mateixos!
(Per cert, que hem après que "Halloween" vol dir el mateix que Tots Sants, en celta. Ostres, realment les tradicions paganes, embolcallades més tard per la religió, a molts llocs s'assemblen una miqueta oi?)



No hay comentarios:

Publicar un comentario