1 mar 2012

Oi que som GRANS?

Doncs sí!
Com que estem convençuts que per a algunes coses ja som prou grans, vam decidir que nosaltres mateixos seríem capaços d'organitzar una sortida per completar el treball del nostre projecte sobre l'espai i...
Mireu, mireu, qué bé ho vam fer!!!
No us penseu pas que ho vam fer en un pim- pam, no! però va ser molt emocionant i un repte molt divertit.
I és que, com va dir l'Apolinar : la policia es va quedar parada de que els truquéssim "perquè es pensen que som petits"!

Vam haver de buscar el telèfon de l'Observatori de Sabadell, escollir el dia per a l'excursió, trucar i parlar amb ells per demanar una visita;  anotar el preu de l'activitat; pensar en el transport, trucar a dues empreses d'autocars, comparar els preus i triar la més barata;  després, informar els autocars de l'hora que volíem marxar i l'hora que arribaríem;  pensar en què hauríem de portar, avisar l'Encarna per a que ens preparés els PÍCNICS; trucar a la policia per avisar-los de l'hora que marxaríem; i, fins i tot un grup de voluntaris va atrevir-se a calcular el preu total de la sortida (fent servir els àbacs, jiji).
Després d'aquesta emocionant feina (de la que no tenim fotografies, snifff, perquè vam trucar des de la classe amb el mòbil de la Mariona, ho sentim!), només ens faltava redactar la carta pels pares.
I ho vam fer així de bé! I tant que són capaços de fer el que es proposen... ho dubtàveu? jeje


preparació de la sortida a l'observatori

No hay comentarios:

Publicar un comentario