22 mar 2012

UMMMHHHHH! QUINA AMANIDA!

Hem celebrat l'arribada de la PRIMAVERA collint uns ufanosos i fresquíssims ENCIAMS del nostre HORT! (uns ENCIAMS ROURE i uns MERAVELLA)  i una deliciosa CEBA TENDRA.

Com que a més a més avui teníem  per a esmorzar: TOMÀQUETS CHERRY i PASTANAGUES, i justament també teníem dos fantàstics pastissos per celebrar els primers aniversaris d'àries del grup, jijiji, doncs amb en FRANCESC, l'ANNA i la MARIONA hem decidit esmorzar dolcet i reservar les vedures per fer una SÚPER- AMANIDA-LLUNÀTICA!!!

Amb l'ingredient estrella del plat, l'ENCIAM, taaan fresc i tendre, amb els tomaquets talladets, les pastanagues pelades i tallades, i acolorint-la amb olivetes, tonyina de la bona i el toc de groc del blat de moro ha quedat una amanida... ummmmhhhhhh! uauuuu!  ens ha quedat increïble, encara que no tots l'hem pogut menjar, aiiiixxxx.

Però sí que hem tastat la recepta culinària d'en Francesc: la ceba tendra amanideta!!! boníssima!
Ara, ja hem descobert que els LLUNÀTICS saben cuinar la mar de bé, i no us estranyi si un vespre quan arribeu a casa, cansats de treballar, us sorprenen amb un exquisit i saludable soparet: una AMANIDA LLUNÀTICA!
que us aprofitin!!! ( les fotos, jejeje)



No hay comentarios:

Publicar un comentario