9 nov 2012

LES BÈSTIES visitem l'Escola Bergantí!

Quin matí tan xulo!
Perdoneu, perquè l'equip de redactors del BLOC no han tingut temps aquesta tarda de fer la crònica de la sortida, i per això us avanço quatre cosetes com ara que:
  • anant cap al BERGANTÍ hem trobat ple de gent i animals coneguts i ens hem fet un fart de saludar.
  • EL TALLER SOBRE EL RECICLATGE ha estat interessant i sobretot divertit i mooolt calorós, jeje, perquè hem suat la tira! A més a més ens han felicitat perquè sabem com funciona el tema del reciclatge a la perfecció! I és que com han dit els nanos: ÉSCLAR, SI SOM ESCOLA VERDAAAA! jiji
  • ara ja sabem que al BERGANTÍ també tenen UNA BÈSTIA FANTÀSTICA: un DRAC preciós, sense nom,  que va fer fa anys un pare de l'escola. Ens ha agradat moltíssim!
  • no hem pogut veure el nostre ex company, l'ANIOL, sniff, perquè justament avui els de 2n eren d'excursió, però li hem enviat una foto als seus pares de toooot el grup. I sí que hem pogut saludar la seva germana, l'AINA i la MARIONA, que ara estan al Bergantí.
  • I per acabar hem tingut la gran sort de poder veure i gairebé aixecar els gegants de l'escola: LA MARIONA i EN MARC. I si aquest diumenge anem a la CERCAVILA DE GEGANTS I CAPSGROSSOS de Teià, que estan de Festa Major, els podrem tornar a saludar!
Un matí fantàstic! ja ho veureu a les fotografies! Algunes són obra de la LAIA, la RITA i la NÚRIA.


Bergantí

No hay comentarios:

Publicar un comentario