30 may 2014

RACÓ dels EXPERIMENTS

Un altre dels racons estrella ha estat el RACÓ dels EXPERIMENTS. I diem que ha estat exitós perquè es van crear dos grups amb ple de ganes d'investigar el món (segurament això reflecteix que no en fem gaires a l'escola, glups).

Des de l'inici de curs han dut a terme diferents experiments:

crear un paracaigudes amb el seu paracaigudista i observar com es precipitava des de les alçades, muntar un volcà i barrejar tot un seguit de productes i observar si feia erupció, o no, (després provar si ho feia tirant-li altres líquids), també fer que un globus es desplacés sobre una corda com si d'un equilibrista professional es tractés, intentar atrapar un arc de Sant Martí (experiment que va resultar un "fiasco", hihi), veure què passava si tiràvem tinta xinesa en un got d'aigua freda i en un d'aigua calenta (què són les molècules), comprovar que la patata és un tubercle, no una arrel (a diferència de la pastanaga, per exemple) i veure com li anaven sortint arrels i les fulles de la patatera... i el darrer que estan realitzant va sobre mescles i dissolucions.

Com podeu veure ha estat un racó fantàstic per apropar-nos a l'emocionant món científic, per treballar ple de conceptes de medi, però també de matemàtiques, llengua, plàstica... i realment ha estat un èxit.
Perdoneu la mala qualitat de les imatges, però segur que mirant-les us en feu una idea de com s'espavilen els vostres nanos, solets, amb els seus projectes.
RACONS D'EXPERIMENTS

No hay comentarios:

Publicar un comentario