21 jun 2012

LA FESTA DEL FOC!!! INCREÏBLE!!!

Quin penúltim dia tan emocionant!Uffff, ha estat xulíssim! ja us ho han explicat?
Demà, darrer dia d'escola, farem la FESTA de L'AIGUA... però avui dijous dia 21, amb l'olor de la pólvora dels petards de la revetlla de Sant Joan ja a l'aire... els LLUNÀTICS hem tingut una SORPRESA ESTELAR!!! I hem fet LA FESTA DEL FOC!!!
En Jordi, el pare d'en Jan, ens ha fet una SESSIÓ  ENDIMONIADA!


Ja veureu les fotografies... però us avancem que no ha faltat de res! I a la classe ha aparegut un autèntic DIABLE, amb la vestimenta adequada, els seus estris i sobretot els magnífics consells de tot un expert.


Als petards i al foc no els hem de tenir por, però sí respecte. I aquests dies en que se'n tiren tants, cal que recordem que sempre els hem d'encendre amb els adults, perquè pot ser perillós i podem tenir algun accident.


Gràcies a en Jordi Fortea podrem anar el proper el dijous 28, el dia de la Revetlla de Sant Pere, al CORREFOC INFANTIL ben preparats i dominant el tema: ja tenim la GORRA, EL MOCADOR, buscarem una  una samarreta de cotó, de màniga llarga i amb caputxa, també tindrem els xupa-xups amientadors de festa (jiji), i sabem que ens hem de mullar `perquè així no ens cremarem, però que NO HEM DE DEMANAR QUE ENS TIRIN AIGUA (com feia la Mariona, glups), perquè si l'aigua els cau a les masses i carretilles dels diables pot fer que explotin, i a més a més pot ocasionar que algun diable rellisqui.


Amb tots aquests consells i aprenentatges que hem fet avui, us podem dir que quan tinguem 12 anys ens encantarà entrar a la COLLA DE DIABLES DEL MASNOU i poder dur el foc, o tocar els timbals i ballar sense parar.


De moment anirem a disfrutar de la festa de color, olor i llum que posen a la nostra FESTA MAJOR DE SANT PERE.


Moltíssimes gràcies pel fantàstic dia que ens heu organitzat, Jordi & Jan!!!
I ara...us deixem amb les fotos i els comentaris que us faran els vostres nanos... atenció...

la festa del FOC

No hay comentarios:

Publicar un comentario