19 jun 2012

SALÓ de LECTURA

I també, sniff,  ha arribat el darrer dia de LECTURA AMB ELS PARES, súpersnifff!
Avui els hem acomiadat, però ho hem intentat fer d'una manera una mica literària.. i la classe en un SALÓ DE LECTURA hem transformat.

Asseguts en rotllana i amb l'aroma d'un cafetó, un bon te i unes quantes galetones... hem estat comentant l'activitat encetada aquest darrer trimestre i que, com va passar l'any anterior, ha estat tot un èxit. Evidentment sense la participació dels pares de primer i els de segon no hauríem pogut fer-la, així és que us estem molt agraïts: Vanessa, Montse, Marta, Lluís, Elena, Antònia, Oriol i Ricard moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració. Sou uns solets!!!

Com a cloenda, després d'un mínim debat sobre si els pares llegeixen o no a casa, què prefereixen llegir i com o quan... hem tingut el plaer de sentir els nostres particulars PARES LECTORS, llegint-nos increïblement bé, un conte en castellà de l'Oliver Jeffers  que es diu COMO ATRAPAR UNA ESTRELLA.

Quina sort tenim de saber llegir, ho heu pensat mai? la de coses que podem fer i imaginar gràcies a les paraules escrites... No perdeu mai aquestes ganes de devorar paraules i pàgines, eh?
Ha estat un saló de lectura molt especial i que recordarem sempre... sobretot pels carquinyolis, jejeje!


saló de lectura, darrer dia

No hay comentarios:

Publicar un comentario