8 ene 2015

EL CICLE INICIAL I EL CONCURS DE POSTALS DEL POBLE

Com cada any les classes de 1r, 2n i 3r de la nostra escola hem participat en el concurs de postals de Nadal que organitza l'Ajuntament del Masnou i en el que hi participen totes les escoles del poble.
Hem estat uns quants dies pensant motius nadalencs, dissenyant, provant, composant, i al final hem hagut d'escollir només 8 postals per presentar-les a concurs. Va ser una tasca difícil perquè hi havia idees molt xules, però ja se sap... El més important és que ens encanta dibuixar i que cada any fem aquest treball amb molta il·lusió.
El darrer dia de classe sabeu qui va venir a visitar-nos? Doncs la Noemí Condeminas, representant de l'Ajuntament i el pintor  Carles de la Torre, membres del jurat del concurs!
Ens van felicitar per la feina feta i ens van donar un "notisión"! Les nostres companyes pastisseres, Zenash i Berta eren les guanyadores del primer i tercer premi dels cursos de primer, i els companys Carla, Martí Osul i Marta els guanyadors del 1r, 2n i 3r premi dels cursos de segon, IUHUUUU!!!
QUINA IL·LUSIÓ! 
Les dues classes ens n'alegrem moltíssim pels nostres companys, per nosaltres, i per seguir amb tantes ganes d'il·lustrar cartells, postals i el que sigui!
Ara només ens falta anar a rebre a ses Majestats els REIS i saludar les nostres companyes ZENASH i CARLA que seran les encarregades de donar la benvinguda a tants il·lustres personatges.


premis concurs de postals

No hay comentarios:

Publicar un comentario