8 ene 2015

TALLERETS DE SANTA LLÚCIA!!!

La preparació de la FIRA DE SANTA LLÚCIA és dels moments més xulos que vivim a l'escola. Ens encanta... Des de plàstica comencem amb temps a fer alguns dels objectes que després vendrem (aquest any els súper fanalets de paper de seda), i les dues setmanes abans de la fira també dediquem algunes estones a anar fent i acabant els objectes. Quines setmanes taaaan intenses i especials!

No cal dir que una de les coses que més ens agrada és que els pares, mares, àvies i avis vinguin a passar uns dies amb nosaltres i ens ajudin a preparar-ho... és fantàstic!

Gràcies a tots vosaltres hem pogut decorar el passadís del cicle, hem pogut acabar les postals, i fer una pila d'objectes guapíssims (pallers pel pessebre, Rudolphs, follets màgics) que hem venut per recollir calerons que hem enviat a la MARATÓ DE TV3 (aquest any dedicada a les malalties de cor).

I us hem de donar mil gràcies, de TOT COR a tots!!! 

(Aixxx, pares i àvia,  esperem no haver-nos deixat cap fotografia dels dies que vau venir!).
Mireu les fotos perquè creiem que reflecteixen molt bé els moments tan especials que hem viscut aquests dies. I... visca la FIRA DE SANTA LLÚCIA i ... VISCA LA MARINADA!!! 

Tallers de Santa Llúcia

No hay comentarios:

Publicar un comentario