30 ene 2015

Els BATISCAFO i els paraigües per als somriures! (DENIP)

Els BATISCAFO-KATIUSKES, també a plàstica amb la Sara, hem dissenyat uns paraigües per a un somriure!
Després de veure un video sobre la manca d'aigua neta que una nena tenia al seu poblat, i de veure com moltes de les coses i objectes que nosaltres tenim i donem per segur que hem de tenir, (coses bàsiques com l'aigua, la llum, carreteres, escoles...) i en altres llocs del món no tenen, vam dibuixar de manera individual un disseny de paraigua que representés el que ens fa feliços.
Després ens vam agrupar en equips de treball per unificar els dissenys en un sol paraigua. I aquí (i a les escales del pis principal de l'escola) podeu veure els súper resultats del nostre treball!
Feliciteu-los per la il·lusió i les ganes que han posat en aquest projecte tan bonic i que ens ha fet reflexionar sobre com en som d'afortunats.
somriure DENIP

1 comentario:

  1. NO HE POGUT ANAR A L'ESCOLA, PERÒ LES FOTOS QUE M'HAN ARRIBAT DELS PARAIGÜES... UUUAAAUUUUU, SÓN XULÍSSIMS!! MOLTES FELICITATS ALS BASTICAFOS I CATIUSQUES I TAMBÉ PER A LA SUPER CAPITANA DE TOTS ELLS!!!! ESPERO PODER ARRIBAR A TEMPS A L'ESCOLA I VEURE TOTS ELS PARAIGÜES!!!

    ResponderEliminar